Миколаїв Інформ

Розпочато розслідування за фактом обстрілу Нью-Йорка – троє людей дістали поранення

Розпочато розслідування за фактом обстрілу Нью-Йорка – троє людей дістали поранення
218359 ПЕРЕГЛЯДІВ
Армія рф не полишає спроб знищити Донеччину. 15 січня 2024 року, о 18:00, ворог цинічно завдав авіаудару по багатоквартирних будинках в смт Нью-Йорк м. Торецька. Внаслідок влучання засобу ураження отримала осколкові поранення 62-річна жінка, яка на момент атаки перебувала на вулиці. Також тілесні ушкодження дістали чоловіки 66 та 68 років. Одного з них уламки ворожого снаряду дістали у власній оселі, а другий намагався пересидіти обстріл у підвалі.
 
Постраждалих доставили до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги. За наявною на теперішній час інформацією, під завалами ще можуть перебувати люди. Остаточна кількість постраждалих з’ясовується. Також правоохоронці встановлюють тип озброєння, яке ворог застосував проти цивільних.
 
    
 
Прокурори продовжують вживати всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів рф проти мирного населення регіону. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).
 

 

Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео