Миколаїв Інформ

На Вінниччині судитимуть бухгалтера військової частини за привласнення понад 750 тисяч гривень

На Вінниччині судитимуть бухгалтера військової частини за привласнення понад 750 тисяч гривень
197363 ПЕРЕГЛЯДІВ

   24.07.2020 військовою прокуратурою Вінницького гарнізону Центрального регіону України скеровано до суду обвинувальний акт щодо бухгалтера однієї з військових частин Повітряних сил Збройних сил України.

   Встановлено, що у період 2016-2019 року, вказаний працівник Збройних сил України скористався недбалим ставленням до військової служби начальника фінансово - економічної служби військової частини. Зловживаючи своїм службовим становищем вона систематично вносила до офіційних документів завідомо неправдиві відомості, привласнивши таким чином грошові кошти зазначеної військової частини на загальну суму 767 тис. грн.

   Слідство у справі проводилося слідчими Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань.

   Санкції ч. 5 ст. 191, та ч. 2 ст. 366 КК України передбачають обвинуваченій максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Теги: Військова прокуратура Вінницького гарнізону,Військова Прокуратура,суд ,бухгалтер військової частини,750 тисяч гривень

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео