Миколаїв Інформ

Син Богуслаєва купив італійський острів за 10 мільйонів євро

Син Богуслаєва купив італійський острів за 10 мільйонів євро
11134 ПЕРЕГЛЯДІВ

Син В’ячеслава Богуслаєва, Олександр, купив острів у Італії у дев’яти сімей за понад 10 мільйонів євро. На цьому острові німці під час Другої світової війни зберігали зброю та вибухівку. Раніше острів належав церкві, а в останні роки – банкірам та промисловцям.
Про угоду повідомило італійське видання Corriere della Sera.
За даними видання, переговори велися із травня, а сам острів Галлінара до придбання належав дев’ятьом заможним родинам. Загальна сума угоди перевищила 10 мільйонів євро.
Острів придбала компанія «Галінета» з Монако, якою володіє Олександр Богуслаєв, син колишнього народного депутата та власника «Мотор-Січі» В’ячеслава Богуслаєва.
Варто зазначити, що на цьому острові був колись притулком і для святих, і для пап, проте у 19 столітті його приватизували. Під час Другої світової війти солдати Вермахту тут копали тунелі для зберігання зброї та вибухівки, а невдовзі по завершенню війни тут сталася одна з найсерйозніших італійських морських катастроф: моторний човен «Аннамарія», що перевозив дітей, затонув і забрав із собою 44 життя. Наприкінці 70-х років минулого століття острів отримав вже попередніх власників.
Довжина острова – 470 метрів, ширина – 450.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Олександр Богуслаєв,В'ячеслав Богуслаєв,Мотор-Січ
Автор: News Ukraine

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео