Миколаїв Інформ

НАБУ вкотре хоче побачитися із суддями ОАСК

НАБУ вкотре хоче побачитися із суддями ОАСК
124051 ПЕРЕГЛЯДІВ

Національне антикорупційне бюро поскаржилося, що підозрювані судді вже неодноразово проігнорували допити. А от адвокати та голова Державної судової адміністрації спілкуються із детективами
Національне антикорупційне бюро України повторно викликало суддів на допит у справі «плівок Вовка». Повістки про виклик з’явилися на офіційному сайті НАБУ.
Так, детективи у справі воліють поспілкуватися із суддями Євгенієм Абловим, Богданом Саніним, , Ігорем Качуром, Олексієм Огурцовим, Володимиром Келебердою, Павлом Вовком, та членами ВККС Миколою Сірошем і Сергієм Остапцем. Допити призначені на 10-11 серпня.
На свій сторінці у Facebook НАБУ додало, що шестеро підозрюваних у справі проігнорували допити шість разів, ще троє – п’ять разів. Це, на думку слідчих, не відповідає їхнім заявами про прагнення довести свою невинуватість.
Водночас у публікації НАБУ заявляє, що викликало на допит дев’ятьох служителів Феміди, тоді як на офіційному сайті опубліковано лише вісім повісток підозрюваним.
Нагадаємо, що журналіст Bihus.Info Данило Мокрик зареєстрував на сайті Президента петицію про ліквідацію Окружного адміністративного суду Києва.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу, НАБУ,Окружний адміністративний суд Києва,допит
Автор: News Ukraine

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео