Миколаїв Інформ

Порушену проти переяславських чиновниць кримінальну справу з невідомих причин закрито.

Порушену проти переяславських чиновниць кримінальну справу з невідомих причин закрито.
200931 ПЕРЕГЛЯДІВ

В 2015 році до Переяслав-Хмельницького відділу поліції звернулася ГО "Правий Сектор Переяслав" із заявою про скоєння кримінального правопорушення посадовими особами відділу культури і туризму Переяслав-Хмельницької міської ради (начальник відділу - Антоніна Курило (Курченко), головний бухгалтер відділу - Лариса Сандига).

курило антоніна переяслав  лариса сандига переяслав

26.02.2015 року заяву було внесено до ЄРДР.

Внаслідок навмисного затягування справи та численних скарг заявника, справу було передано іншому слідчому.

В лютому 2016 року до відділу поліції звернулося четверо потерпілих від протиправних дій Антоніни Курченко та Лариси Сандиги із заявою про залучення їх до справи в якості потерпілих.

Жодних повідомлень від переяславської поліції у встановлений законом термін потерпілі так і не отримали. На подальші звернення потерпілих переяславська поліція не реагувала жодним чином.

В 2019 році стало відомо, що справу закрито. І це враховуючи те, що жодних процесуальних дій поліція не проводила. На заяви потерпілих не реагувала взагалі.

Є великі сподівання на те, що потерпілі в даній справі все ж таки використають свої законні права, а порушників буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

 

Теги: переяслав,переяславська міська рада,Курченко Антоніна Миколаївна,переяславський відділ поліції,Сандига Лариса Леонідівна,відділ культури і туризму переяславської міської ради

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео