Миколаїв Інформ

Смертельна ДТП у Білій Церкві – повідомлено про підозру поліцейському патрульної поліції (ФОТО)

Смертельна ДТП у Білій Церкві – повідомлено про підозру поліцейському патрульної поліції (ФОТО)
74924 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури поліцейському патрульної поліції в місті Біла Церква Управління патрульної поліції у Київській області Департаменту патрульної поліції повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілому (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

За даними слідства, вночі 28 жовтня 20-річний підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля «FORD SCORPIO», разом зі своїм знайомим їхали по бульвару Олександрійському в м. Біла Церква. Водій не впорався з керуванням та здійснив наїзд на електроопору, що розташована за межами проїжджої частини.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 19-річний пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікувальної установи, де наступного дня помер.

Натепер до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування  у кримінальному провадженні здійснюється другим слідчим відділом Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео