Миколаїв Інформ

На Донеччині заступник керівника місцевої військово-цивільної адміністрації погорів на хабарі у розмірі 8000 доларів США

На Донеччині заступник керівника місцевої військово-цивільної адміністрації погорів на хабарі у розмірі 8000 доларів США
260547 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури одному з заступників керівника Мар’їнської військово-цивільної адміністрації повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець вимагав від місцевого фермера неправомірну вигоду в розмірі 10 тис доларів США за підписання договору на продовження строку оренди землі сільськогосподарського призначення та площею понад 100 га, що знаходиться на території обслуговування вказаної адміністрації.
 
     
 
Після передачі частини неправомірної вигоди у розмірі 8 тис доларів США зловмисника викрито та затримано за ст. 208 КПК України.
 
Судом клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою не задоволено та підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. На вказане рішення готується апеляційна скарга. 
                                                                                                                                                           
Досудове розслідування здійснюється слідчими та за оперативного супроводу ТУ ДБР в м. Краматорську.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео