Миколаїв Інформ

Заарештовано за замах на вбивство знайомого на Херсонщині

Заарештовано за замах на вбивство знайомого на Херсонщині
363209 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Херсонській області в одному з районів міста Нова Каховка сталася жахлива подія. В одному з будинків приватного сектору було знайденого чоловіка зі значною кількістю ушкоджень.

 

Отже, оперативно-слідча служба цього міста отримала звістку про те, що до одної з лікарень був доставлений пацієнт з пошкодженнями на грудній клітці (ймовірно ножем). Потерпілим виявився чоловік віком 42 роки, житель даної місцевості. Поліція оперативно прибула на місце злочину і почала розслідувати справу.

 

Тому поліцейські почали ходити по сусіднім дворам і опитувати людей, які могли щось бачити чи чути. Було встановлено, що того ж дня чоловіка помітили в компанії одного з його хороших знайомих. Отож, за допомогою даної інформації, в ході слідчих дій, злочинця було знайдено неподалік від будинку потерпілого, в іншому дворі.

 

Крім того, за даними оперативників правопорушник самостійно признав свою провину. Він проінформував поліцію, що спочатку вони зустрілися з чоловіком на вулиці, потім пішли в гості до 42-річного мешканця і разом розпивали алкоголь. Почалася сварка, через яку злочинець взяв в руки ніж і завдав кілька поранень в груди господаря будинку. В стані афекту швидко покинув місце злочину.

 

Наразі відомо, що за замах на вбивство правопорушнику загрожує покарання у вигляді утримання за ґратами терміном від 7 до 15 років відповідно до Кримінального кодексу України.

 

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео