Миколаїв Інформ

Оперативники швидко знайшли двох зниклих підлітків на Херсонщині

Оперативники швидко знайшли двох зниклих підлітків на Херсонщині
314363 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Бериславському районі Херсонської області та в місті Херсон двоє неповнолітніх дітей не прийшли додому після школи, рідні почали сильно хвилюватися. На щастя працівники оперативно-слідчої служби за досить короткий час розшукали підлітків.

 

До одного із відділень поліції даної місцевості зателефонували занепокоєні близькі люди дітей з інформацію про їх зникнення. Першою про потребу знайти дівчину 17 років повідомила її рідні тітка, з якою дитина зараз проживає. Правоохоронці почали пошуки з навчального закладу дівчинки, поспілкувавшись там з її вчителями та однокласниками та дізналися, що останній раз неповнолітню бачили з батьками. Поліцейські направилися до них додому і там вже знайшли пропажу. Дитина вибачилася і сказала, що забула попередити тітку, що лишиться з ними на ночівлю. З нею було проведено виховну розмову.

 

Другою до оперативників подзвонила мешканка Херсона, вона повідомила поліцію про зникнення сина (17 років) та попросила допомогу. Мати проінформувала правоохоронців, що дитина та її тато не відповідають на дзвінки, проте перед цим син сказав, що нібито має з’їздити до батька. Працівники оперативно-розшукової служби стрімко відреагували на виклик і відвідали житло чоловіка, там вони знайшли підлітка разом з ним. Після цього син зателефонував мамі й повідомив, що трішки побуде з татом. З ним оперативники теж провели виховну бесіду.

 

Дорогі діти, закликаємо вас берегти своїх батьків та їхню нервову систему.

                                         

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео