Миколаїв Інформ

Т. в. о. Голови Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков: Служба судової охорони – це імунітет судової системи держави

Т. в. о. Голови Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков: Служба судової охорони – це імунітет судової системи держави
338180 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таке переконання висловив сьогодні, 17 грудня, тимчасовий виконувач обов’язків Голови Державної судової адміністрації України Олексій Сальніков під час засідання Колегії Служби судової охорони з підбиття підсумків службової діяльності за 2021 рік.

Як він додав, 2021 рік – надважкий рік як для країни, так і для системи правосуддя держави. Але попри це, Службі судової охорони вдалося зробити майже неможливе: взяти під свою охорону ще 122 судові установи.

- Державній судовій адміністрації відомі всі проблеми й потреби Служби на шляху розвитку. Службі треба рухатися вперед, і ми будемо всіляко це підтримувати, - підкреслив Олексій Сальніков. 

Він також зазначив, що XVІІІ черговий з’їзд суддів України, проведений у березні цього року, став своєрідним маркером для Служби судової охорони.

- З усіма проблемними питаннями та викликами в організації безпеки, які супроводжували проведення цього з’їзду, Служба судової охорони впоралася. За трохи більше ніж два роки діяльності Служба здобула повагу й серед суддівського корпусу держави, і серед наших міжнародних партнерів, - констатував він.

Тимчасовий виконувач обов’язків Голови Державної судової адміністрації України також підкреслив, що Служба судової охорони відбулася і впевнено рухається вперед.

 

- Кожного року ви робите ще один великий крок вперед. Всі важливі завдання, які стояли перед Службою за ці два роки, виконані! – наголосив Олексій Сальніков і побажав колективу Служби судової охорони подальших успіхів. 

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео