Миколаїв Інформ

Закликав мешканців Київщини підтримати окупантів – у посяганні на територіальну цілісність України підозрюється мешканець Броварів

 Закликав мешканців Київщини підтримати окупантів – у посяганні на територіальну цілісність України підозрюється мешканець Броварів
414521 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

За процесуального керівництва Броварської окружної прокуратури мешканцю Київщини повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України (ч.2 ст.110 КК України).

Згідно з даними слідства, мешканець м. Бровари, перебуваючи на одній з вулиць міста, закликав місцевих мешканців визнати що Крим - це Російська Федерація, росіяни хочуть допомогти Україні, а нашим ЗСУ потрібно скласти зброю. Також він демонстрував фото та відеоматеріали на підтримку РФ, таким чином закликаючи до змін меж території України.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Під час обшуку у нього виявлено та вилучено речі й документи, що свідчать про підтримку дій країни-агресора.

За клопотанням окружної прокуратури суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Київській області за оперативного супроводу УСР в Київській області ДСР НП України.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео