Миколаїв Інформ

Зрадив присязі і здався ворогам - ще одному посадовцю ДСНС України в Донецькій області заочно повідомлено про підозру

Зрадив присязі і здався ворогам - ще одному посадовцю ДСНС України в Донецькій області заочно повідомлено про підозру
416570 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру заступнику начальника одного з державних пожежно-рятувальних загонів Головного управління ДСНС України в Донецькій області у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).
За даними слідства, у березні 2022 року 41-річний старший лейтенант служби цивільного захисту, перебуваючи у тимчасово окупованому російськими загарбниками смт Нікольське, зрадив присязі працівника правоохоронного органу України, добровільно погодився на співпрацю з ворогом та обійняв посаду у структурному підрозділі так званого «МНС ДНР».
Неправомірні дії підозрюваного спрямовані на завдання шкоди суверенітетові, територіальній цілісності та обороноздатності України і допомагають рф та її воєнізованим формуванням здійснювати військову агресію проти нашої держави.
Досудове розслідування здійснюється третім слідчим відділом (з дислокацією у м. Маріуполі) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Краматорську.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео