Миколаїв Інформ

Двоє загинуло, ще 7 осіб поранено – на Донеччині розпочато кримінальні провадження

Двоє загинуло, ще 7 осіб поранено – на Донеччині розпочато кримінальні провадження
413409 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 17 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 17-19 червня 2022 року ворог завдав ударів із різнокаліберної зброї по селищам Малинівка, Неліпівка, Архангельське, Зоря, Первомайське, Нетайлове та Одрадівка.
Внаслідок обстрілу рашистами мирного смт Північне одна людина отримала осколкове поранення м’яких тканин спини. Також ворожа армія рф гатила з боку окупованих територій Донеччини по м. Торецьк, смт Нью-Йорк та с. Сухій Балці і м. Вугледар – 6 осіб отримали мінно–вибухові осколкові поранення, а їх житло було вщент зруйновано.
Крім того, в одній з лікарень м. Костянтинівки помер чоловік, який отримав тяжкі поранення внаслідок обстрілу окупаційних військ селища Рай Олександрівка Луганської області. Ще одна людина загинула через ворожий обстріл с. Зайцеве Донецької області.
Ворожі снаряди окупантів влучили у приватні будинки мирних жителів, кафе та дитячий оздоровчий центр. Зазнала руйнувань і критична інфраструктура – пошкоджено високовольтну лінію.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео