Миколаїв Інформ

Передавав координати місць дислокації ЗСУ - викрито мешканця Донеччини

Передавав координати місць дислокації ЗСУ - викрито мешканця Донеччини
418526 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру мешканцю м. Бахмут у поширенні інформації про розташування Збройних Сил України за можливості їх ідентифікації на місцевості, яка не розміщувалася у відкритому доступі Генеральним штабом ЗСУ, Міністерством оборони України або іншими уповноваженими державними органами, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 114-2 КК України).
За даними слідства, упродовж 4-6 червня 2022 року 33-річний чоловік, використовуючи власний мобільний телефон, під час особистої переписки в одному з інтернет-месенджерів повідомляв іншій особі координати місць розташування особового складу та блокпостів Збройних Сил України на території Донецької області.
На даний час чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним управлінням Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео