Миколаїв Інформ

Оперативне відпрацювання БЕБ: у Львівській області вилучено товарів на 25 млн грн

Оперативне відпрацювання БЕБ: у Львівській області вилучено товарів на 25 млн грн
409237 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області, виявили та зупинили транспортний засіб після проходження митного контролю міжнародного пункту пропуску. Під час проведення невідкладного обшуку автомобіля виявлено документи про походження товару та документи, що підтверджують декларування товару на митному посту сусідньої держави. При перетині митного кордону України, декларування товарів не здійснювалося.

Вантажний автомобіль з причепом завозив товари в Україну з ухиленням від сплати митних платежів. За результатами невідкладних обшуків, виявлено товарно-матеріальні цінності, зокрема: телевізори, зарядні станції, мобільні телефони та планшети, портативні зарядні пристрої, інша електронна техніка та товари. Загалом було виявлено понад 1500 одиниць продукції, орієнтовною вартістю близько 25 млн грн.

Наразі тривають слідчі дії, встановлюються обставини вчинення кримінального правопорушення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками складу правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України (ухиленням від сплати податків, зборів (митних платежів) здійснюють детективи ТУ БЕБ у Львівській області за процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури.

Нагадаємо нещодавно, детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області виявили 10 тонн контрафактного спирту, орієнтовною вартістю близько 1 млн грн. Детальніше https://esbu.gov.ua/news/beb-vikrilo-10-tonn-kontrafaktnogo-spirtu-u-rivnenskij-oblasti.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,ухилення від сплати податків

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео