Миколаїв Інформ

БЕБ завершило розслідування щодо організованої злочинної групи що розповсюджувала контрафактні цигарки

БЕБ завершило розслідування щодо організованої злочинної групи що розповсюджувала контрафактні цигарки
423743 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області завершили досудове розслідування щодо організованої злочинної групи на Київщині, яка здійснювала реалізацію незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Слідством встановлено, що група осіб купувала цигарки у мережі Інтернет, доставляли їх за допомогою поштового оператора та у подальшому продавали через кіоски роздрібної торгівлі розташовані на території Київській області. Мережа нараховувала 8 торгових приміщень.

У ході проведення слідчих дій детективи БЕБ виявили та вилучили понад 2 тисячі пачок незаконно виготовлених тютюнові вироби без марок акцизного податку України.

Згідно з висновками експертів, згадані незаконно виготовлені тютюнові вироби не відповідають вимогам ДСТУ, а маркування нанесені на частині вилученої тютюнової продукції не відповідають вимогам Закону.

Наразі особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.28 ч.1 ст.204 КК України, обвинувальний акт скеровано до суду.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали детективи ТУ БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, контрафактні цигарки,цигарки,незаконні тютюнові цехи

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео