Миколаїв Інформ

БЕБ на Закарпатті арештувало тютюнові вироби на 1,5 млн грн

БЕБ на Закарпатті арештувало тютюнові вироби на 1,5 млн грн
306715 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області арештували тютюнові вироби без марок акцизного податку України та транспортний засіб. Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить 1,5 млн грн.

В ході досудового розслідування встановлено місця зберігання незаконно виготовлених тютюнових виробів. За результатами санкціонованих обшуків було виявлено та вилучено тютюнові вироби різних марок, без марок акцизного податку України в загальній кількості понад 38 тисяч пачок.

Виявлені та вилучені тютюнові вироби без марок акцизного податку України та транспортний засіб, в яких вони перевозилися, визнано речовими доказами та арештовано.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204, ст. 290 КК України здійснюють детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно детективи Бюро економічної безпеки викрили масштабну схему реалізації нелегальних електронних цигарок та тютюну для кальяну на Київщині.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки, контрафактні цигарки,підробка

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео