Миколаїв Інформ

Судитимуть мешканця Київщини, який скоїв смертельний наїзд на дитину, перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння

Судитимуть мешканця Київщини, який скоїв смертельний наїзд на дитину, перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння
330807 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ювенальні прокурори Київської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Київщини за фактами  порушення правил безпеки дорожнього руху особою, що керує транспортним засобом у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння і залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані (ч. 3 ст. 286-1, ч. 1 ст. 135 КК України).

Розслідуванням встановлено, що ввечері 31 жовтня 2022 року в селі Сулимівка  Бориспільського району обвинувачений керував автомобілем «Daewoo Lanos», перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Він  скоїв наїзд на 14-річну дівчину, яка рухалася у попутному напрямку вздовж узбіччя. Дитина від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці ДТП.

Після наїзду на потерпілу водій покинув місце аварії. Машину він відігнав та залишив у Черкаській області, а сам повернувся додому. Затримано 24-річного мешканця Київщини наступного дня.

За клопотанням прокурорів обвинувачений вирок суду очікуватиме в слідчому ізоляторі.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУНП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео