Миколаїв Інформ

БЕБ вилучило контрафактний алкоголь у Києві вартістю 2 млн грн

БЕБ вилучило контрафактний алкоголь у Києві вартістю 2 млн грн
312517 ПЕРЕГЛЯДІВ
 

Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві викрили схему незаконного виробництва та збуту алкогольних напоїв з використанням підроблених марок акцизного податку в особливо великих розмірах.

Слідством встановлено організатора виробництва, який разом зі спільниками здійснювали незаконну діяльність на території гаражного кооперативу у м. Києві. Продукцію, як з підробленими марками акцизного збору так і без акцизних марок взагалі, особи продавали через мережу Інтернет, а також постачали її на столичні ринки.

Співробітники БЕБ провели обшуки, за результатами яких з обігу вилучили понад 7 тис літрів контрафактної алкогольної продукції, розлиту в пластикові бутлі, тару типу бег-ін-бокс, та тару оклеєну марками акцизного податку з ймовірними ознаками підробки. Орієнтовна вартість алкогольної продукції становить понад 2 млн грн.

Наразі проводяться слідчі дії та встановлюється повне коло осіб причетних до злочинної схеми.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ч. 3 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, марок акцизного податку) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві за процесуального керівництва прокурорів Прокуратури м. Києва.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,Фальсифіковані алкогольні напої, алкоголь, контрафакт,лгв

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео