Миколаїв Інформ

За втручання військової прокуратури до держбюджету з підприємства стягнуть понад 5 млн гривень

129095 ПЕРЕГЛЯДІВ

Господарський суд Миколаївської області 24.11.2020 задовольнив позов військового прокурора Одеського гарнізону про повернення коштів, сплачених за фактично не виконані роботи та штрафних санкцій під час будівництва казарми поліпшеного планування у військовому містечку № 72 м. Миколаїв.


Установлено, що у травні 2018 року між Південним територіальним квартирно-експлуатаційним управлінням та ТОВ «ІВЕКО-БУД» укладений договір генерального підряду на будівництво будівлі казарми поліпшеного планування у військовому містечку.


Однак, незважаючи на умови договору, приватне товариство не виконало та не завершило роботи з будівництва у визначений строк.

Тим самим було створено передумови до невведення в експлуатацію казарми поліпшеного планування та неможливості належного розміщення в них військовослужбовців військової служби за контрактом.


Отже, за втручання військового прокурора Одеського гарнізону забезпечено повернення до державного бюджету отриманих коштів, а також пені та штрафу на загальну суму понад 5 млн гривень.


Наразі військова прокуратура вживає заходи з метою реального виконання рішення суду.

Теги: казарми,Військова Прокуратура,будівництво, штраф,пеня,Військова прокуратура Одеського гарнізону

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео