Миколаїв Інформ

Винагорода за видачу дозволу на травматичну зброю – на Херсонщині судитимуть поліцейського

Винагорода за видачу дозволу на травматичну зброю – на Херсонщині судитимуть поліцейського
185260 ПЕРЕГЛЯДІВ

Херсонською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно інспектора відділу контролю за обігом зброї у сфері довільної системи сектору превенції одного з райвідділів поліції області за фактом зловживання впливом та одержання неправомірної вигоди (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, інспектор отримав 12 тисяч гривень від громадянина за «допомогу» у вирішенні питання щодо оформлення на його ім’я дозвільних документів для придбання, зберігання та носіння пристрою для відстрілу набоїв з гумовими кулями.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео