Миколаїв Інформ

У Торецьку припинено розповсюдження незаконно виготовлених тютюнових та алкогольних виробів (ФОТО)

У Торецьку припинено розповсюдження незаконно виготовлених тютюнових та алкогольних виробів (ФОТО)
13473 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури співробітниками ГУ ДФС у Донецькій області, Краматорського прикордонного загону, ГУ СБУ у Донецькій та Луганській областях та спецпідрозділом «Фантом» припинено незаконне розповсюдження підакцизних товарів.

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець м. Торецька налагодив канал збуту незаконно виготовлених тютюнових та алкогольних виробів через торговельні об’єкти міста.

У рамках розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених тютюнових та алкогольних виробів) проведено санкціоновані слідчим суддею обшуки у складських приміщеннях та торговельних об’єктах.



Під час обшуків виявлено понад 18 тисяч пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку та з марками, що не відповідають офіційним зразкам, понад 300 літрів алкогольних напоїв сумнівної якості. За попередніми даними, вартість вилучених підакцизних товарів склала понад 1 млн грн.

Наразі вирішується питання щодо проведення судових експертиз.

Досудове розслідування триває.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео