Миколаїв Інформ

Уряд заборонив роботу метрополітену в Дніпрі, Києві та Харкові

Уряд заборонив роботу метрополітену в Дніпрі, Києві та Харкові
118094 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пасажирські перевезення обмежені по всій території України для запобігання поширення коронавірусної інфекції. Про це повідомляє пресслужба Кабінету Міністрів.

Постановою уряду введена заборона залізничного, авіа- та автобусного міжміських та міжобласних пасажирських перевезень, а також робота метрополітенів. Зокрема, з 18 березня по 3 квітня заборонено на усій території держави регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні. Заборонено перевезення більше 10 пасажирів одночасно в трамваях, тролейбусах та автомобільному транспорті, в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах.

Крім того, з 17 березня по 3 квітня заборонено перевезення пасажирів метрополітеном в Києві, Харкові та Дніпрі.

«З 18 березня 2020 року до прийняття окремого рішення заборонено перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішніх сполучень (приміському, міському, регіональному та дальньому), — йдеться у повідомленні. — При цьому АТ «Укрзалізниця» дозволено здійснювати окремі пасажирські рейси у внутрішньому залізничному сполученні, рішення щодо яких приймається в кожному окремому випадку за погодженням з Мінінфраструктури та МОЗ, або ж міжнародному залізничному сполученні за погодженням Мінінфраструктури, МЗС та Держприкордонслужбою».

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео