Миколаїв Інформ

Практична фаза розведення військ біля Петрівського завершилася

Практична фаза розведення військ біля Петрівського завершилася
174157 ПЕРЕГЛЯДІВ

11 листопада на лінії розмежування на Донеччині біля Богданівки та Петрівського завершилася практична фаза розведення сил та засобів.

Начальник пресцентру штабу ООС Андрій Агеєв у коментарі УНІАН повідомив: “На ділянці розведення № 3 в районі населених пунктів Богданівка та Петрівське 11 листопада до 12.00 завершилась третя доба від початку розведення – сили та засоби розведені”.

За словами військового, далі українська сторона має повідомити МЗС та ОБСЄ про завершення фази. Після цього ОБСЄ проводить верифікацію за допомогою квадрокоптерів.

Відзавтра починається наступна фаза - розмінування ділянки силами Державної служби з надзвичайних ситуацій. За розрахунками військових, триватиме вона близько тижня.

Напередодні, 10 листопада, 11 військовослужбовців ЗСУ та 14 одиниць озброєння змінили своє тактичне положення. На нових позиціях побудували бліндажі для армійців, їдальню, сховища для боєприпасів та продовольства, лазню з парною та санітарні споруди. Всі приміщення - з обігрівачами та запасом дров для опалення. 

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео