Миколаїв Інформ

Рекорд минулого тижня зі сплати аліментів — майже 238 тисяч гривень

Рекорд минулого тижня зі сплати аліментів — майже 238 тисяч гривень
220110 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таку суму заборгованості погашено у Світловодському відділі державної виконавчої служби Південно – Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро). Загалом упродовж минулого тижня державна виконавча служба Мін'юсту стягнула 157,6 млн грн аліментів. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства юстиції.

237 774 гривні — таку суму сплатив боржник у Світловодську за «накопичені» за довгі роки несплачені аліменти. Після накладення арешту на його рахунки він раптом знайшов усю чималу суму, яка стала рекордною на минулому тижні серед усіх заборгованостей по аліментах.

На «другому місці» 213 868 гривень, які було стягнуто у Макарівському районному відділі державної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ). Спочатку боржника було залучено до 142 годин суспільних робіт, за які він заробив понад 3 тисячі гривень, що були стягнуті на користь дитини. Решту боржник сплатив відразу, як тільки отримав обмеження у праві керувати транспортними засобами та у праві полювання.

Закриває трійку Корсунь-Шевченківський, де стягнуто понад 190 тисяч гривень боргу, що утворився з 2009 року. У результаті накладення арешту на все майно боржник не зміг здійснити перереєстрацію транспортного засобу та змушений був сплатити заборгованість у сумі 190 818 грн та штраф у сумі 71 695 грн.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео