Миколаїв Інформ

З 1 серпня у регіонах «зеленої» та «жовтої» зон запрацюють дитячі табори

З 1 серпня у регіонах «зеленої» та «жовтої» зон запрацюють дитячі табори
53866 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відпочити у дитячому таборі цього літа все ж таки пощастить. Від 1 серпня в Україні можуть відкритися дитячі табори, але не всі. Відкриття конкретного дитячого табору в Україні залежатиме від того, в якій із чотирьох карантинних зон він перебуватиме. Про це під час брифінгу повідомив очільник Міністерства охорони здоров’я Максим Степанов.

«Ми ухвалили нову постанову щодо встановлення карантину на території країни, це не просто продовження карантину, відповідно змінені підходи, умови адаптивного карантину. У нас є розподіл на чотири зони: зелену, жовту, помаранчеву та червону... Коли регіон перебуває в «зеленій» чи «жовтій» зоні, дозволена робота дитячих таборів, починаючи з 1 серпня. А в регіонах, які перебувають в «помаранчевій» та «червоній» зоні, робота дитячих таборів буде заборонена», — сказав Степанов.

Нагадаємо, З 1 по 31 серпня в залежності від епідемічної ситуації у кожному регіоні встановлюється зелений, жовтий, помаранчевий або червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Теги: дитячі табори,Україна,Степанов,відкриють,зелена зона,жовта зона

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео