Миколаїв Інформ

На Дніпропетровщині підприємець заробив на ремонті музею понад мільйон гривень

На Дніпропетровщині підприємець заробив на ремонті музею понад мільйон гривень
21775 ПЕРЕГЛЯДІВ

На папері внутрішні роботи були виконані в повному обсязі, насправді — лише частково. Офіційні документи директор підприємства підробив. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Багато обіцяв, але геть нічого не зробив директор одного з товариств, який взявся відремонтувати внутрішні приміщення музею. Гроші, виділені з обласного бюджету, залишилися в кишені підприємця майже у повному обсязі. А ось у підробленому офіційному документі у повному обсязі були виконані ремонтні роботи.

«Різниця між даними, відображеними в актах приймання виконаних будівельних робіт, та фактично виконаними роботами, складає понад 1,2 млн. гривень», — повідомляють у поліції.

Наразі посадовець знаходиться під цілодобовим домашнім арештом. Кримінальне провадження відкрито за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та за службове підроблення. У ході досудового розслідування встановлено, що директор заробляв не сам — до розтрати державного майна причетні ще дві службові особи.


Теги: привласнення,бюджетні кошти,директор,ремонт, Дніпропетровщина

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео