Миколаїв Інформ

На Дніпропетровщину з війни повернулася 93-тя механізована бригада

На Дніпропетровщину з війни повернулася 93-тя механізована бригада
23356 ПЕРЕГЛЯДІВ

Упродовж більш ніж 7 місяців наші воїни билися з російськими окупаційними військами на Луганському напрямку. За оцінками вищого командування, ця ротація продемонструвала, що за кількістю виконаних бойових завдань 93-тя ОМБр «Холодний Яр» є однією з найефективніших бойових бригад.

Бійці холодноярської бригади, які понад семи місяців билися з російськими окупантами, повернулися додому. За словами командира Дмитра Брижинського, цієї ротації холодноярівці знищили ворожі БМП, вантажівки, міномети, автомобілі і 152-міліметрові гаубиці "Мста-Б" та зруйнували вщент десятки ворожих відділів особливого призначення.

«За оцінкою командування об’єднаних сил, наша бригада найбільш ефективна з усіх бригад, які виконували завдання у ці пів року. Ми використали ту ж кількість боєприпасів, що й інші військові частини, але в шість разів більше нанесли втрат», — розповів командир 93-ї ОМБр Дмитро Брижинський.

Однак, незважаючи на успішно виконані завдання, не обійшлося без втрат. Дев’ять військовослужбовців загинули від рук ворожих снайперів.

">

 

Теги: 93-тя ОМБр,ротація, Дніпропетровщина

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео