Миколаїв Інформ

У Дніпрі арештували водія, через якого троє людей загинули у ДТП

У Дніпрі арештували водія, через якого троє людей загинули у ДТП
22548 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Індустріальному районному суді кермувальнику автомобіля «Mercedes» обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 6 листопада з правом внесення застави. Розмір застави 659 тисяч гривень. Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

10 вересня у Дніпрі суд арештував 39-річного водія, який вчинив смертельну ДТП із трьома загиблими у Криничанському районі. Тіла двох чоловіків 1941 та 1949 років народження та загиблу жінку 1956 року народження рятувальникам довелося вирізати з автомобіля «ВАЗ-21099» за допомогою спецінструменту. Жінка 1989 року народження, яка єдина серед пасажирів «ВАЗу», хто вижив у цій трощі, шпиталізована до міської лікарні Кам`янського із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоями тіла у стані середнього ступеня важкості.

За словами родичів загиблих у ДТП, підозрюваний є колишнім працівником відділу прокуратури Дніпропетровської області.

Нагадаємо, аварія сталася 8 вересня на 167 км траси М-04. Водій автомобіля «Mercedes-Benz GLS 400» рухався по автодорозі, на якій встановлені знаки обмеження у зв’язку з ремонтними роботами. Під час руху він виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 21099».

Теги: ДТП,Криничанський район,загиблі,водій,арешт,тримання під вартою,Індустріальний районний суд

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео