Миколаїв Інформ

Позбавив життя двох жінок — отримав довічне ув`язнення

Позбавив життя двох жінок — отримав довічне ув`язнення
43363 ПЕРЕГЛЯДІВ

Раніше судимий мешканець Нікополя скоїв тяжкі злочини заради легкої наживи. У однієї жертви він забрав сумочку, у іншої — телефон та особисті речі, повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

Вироком Нікопольського міського районного суду 32-річного чоловіка визнано винним у скоєнні умисних вбивств та розбою. Свою провину він не визнав, але слідство зібрало всі докази його причетності до вбивств двох жінок, скоєних у Нікополі впродовж двох місяців у 2016 році.

«У вересні 2016 року біля під’їзду житлового будинку у місті Нікополі підсудний, будучи у стані алкогольного сп’яніння, познайомився з 20-річною дівчиною, повів її до спортивного майданчику школи та, переконавшись, що за його діями ніхто не спостерігає, скоїв вбивство і заволодів сумочкою жертви», — повідомляють у прокуратурі.

У жовтні другою жертвою вбивці стала жінка, яка біля 5-ї години ранку йшла на роботу через міський сквер. Нападник задушив її, аби забрати мобільний телефон.

З'ясувалося, що чоловік, причетний до обох вбивств, напередодні злочинів достроково звільнився з колонії, де відбував покарання теж за умисне вбивство. Тепер йому доведеться провести за ґратами усе життя.

Теги: Нікополь,довічне ув'язнення,вбивства,прокуратура

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео