Миколаїв Інформ

DniPro ГогольFest дивуватиме та інтригуватиме вже у найближчі вихідні

DniPro ГогольFest дивуватиме та інтригуватиме вже у найближчі вихідні
59452 ПЕРЕГЛЯДІВ

На глядачів очікують два дні і три ночі музики, театру, сучасного мистецтва, освітніх лекцій, перформансів та інших культурних подій. Події відбуватимуться у найхаризматичніших місцях Дніпра, повідомляють організатори фестивалю на своєму офіційному сайті.

3-4 жовтня у Дніпрі пройде міжнародний фестиваль сучасного мистецтва, програма якого зазвичай складається з п'ятьох напрямків: театр, музика, література, кіно, візуальне мистецтво. DniPro ГогольFest матиме три основні локації. Основна — закинутий річковий порт, який довгий час не використовувався. Але під час фестивалю будівля оживе. Друга локація — центр сучасної культури на Крутогірному спуску, 21. Колишнє приміщення губернського земства стало ідеальним середовищем для всіх форм сучасного мистецтва. Третьою локацією стане Фестивальний причал на Січеславській Набережній. Тут відбудеться тільки відкриття.

До речі, перша театральна подія, пре-відкриття фестивалю відбудеться вже 2 жовтня, о 20.00, в Центрі сучасної культури. Як зазначають організатори, швейцарська моновистава «Sensemaker» — мікс хореографії та театру і справжній жіночий маніфест.

3 жовтня, о 21.00 — концерт-відкриття, який пройде на Фестивальному причалі на Січеславській Набережній. На глядачів очікує перформанс «BarGa» за участю гурту «ДахаБраха», режисер Влад Троїцький. Гурт виступатиме на плавучій баржі, яка рухатиметься Дніпром, щоб пристати до берега. Де, як і коли вона пристане — організатори тримають інтригу.

Детальну програму фестивалю можна подивитися за посиланням.

Всі події Dnipro GogolFest проходять згідно з вимогами МОЗ у зв’язку з введенням карантинних обмежень.

Теги: DniPro ГогольFest,фестиваль, Дніпро

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео