Миколаїв Інформ

У Кам`янському троє дітей шукали матір, яка залишила їх на вулиці без нагляду

У Кам`янському троє дітей шукали матір, яка залишила їх на вулиці без нагляду
43856 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хлопчики 7 та 10 років та 9-річна дівчинка, які замерзли, бо були вдягнуті не за сезоном, прийшли в кафе, намагаючись розшукати рідну неньку. Працівниця закладу, почувши, що мати залишила їх і пішла у справах, зателефонувала до поліції.

Як повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області, на місце негайно прибули поліцейські групи реагування патрульної поліції та ювенальні поліцейські Кам’янського відділу поліції. Вони відвезли малечу до відділу поліції, де пригостили чаєм з тістечками.

Поліцейські встановили імена, прізвище та вік дітей. Старший хлопчик також назвав декілька адрес їхнього місця проживання. За однією з них сусіди підтвердили, що у вказаній квартирі дійсно мешкає жінка з трьома дітьми. Втім, двері оселі ніхто не відчинив.

Вже близько опівночі поліцейські встановили місцеперебування матері. Та розповіла, що, коли повернулася на місце, де лишила дітей, то їх там вже не було. До поліції вона не зверталась, тому що намагалась розшукати дітей самостійно.

На щастя, за період відсутності жінки, стосовно дітей ніяких протиправних дій скоєне не було.

Відносно матері правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція звертається до всіх батьків: в жодному разі не залишати неповнолітніх без нагляду та завжди бути обізнаними про їхнє місцезнаходження. Крім того, якщо дитина загубилась, не гаяти часу, а відразу звертатися до правоохоронців.

Теги: діти,неповнолітні,матір,залишила,без нагляду,поліцейські,Кам'янське

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео