Миколаїв Інформ

У Дніпрі затримали молодиків, які вибили двері до приміщення виборчої дільниці

У Дніпрі затримали молодиків, які вибили двері до приміщення виборчої дільниці
40564 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двоє злочинців намагалися вдертися до кімнати, де члени комісії здійснювали підрахунок голосів. Нападниками виявилися мешканці Дніпра 22 та 27 років, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Повідомлення про те, що невідомі вибивають двері виборчої дільниці, що розташована у приміщенні школи на вулиці Недєліна у Дніпрі, надійшло до поліції о дев`ятій годині вечора 25 жовтня. Коли слідчо-оперативна група прибула на місце, злочинці вже втекли на автомобілі, але за наданою інформацією свідків поліція швидко розшукала автівку. Нападниками виявилися мешканці Дніпра 27-ми та 22-х років.

«Обох чоловіків затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомляють у поліції. — Також в якості речового доказу поліцейські вилучили автомобіль, на якому пересувались затримані. Триває слідство».

Відкрито два кримінальні провадження — за хуліганство та перешкоджання здійсненню виборчого права, роботі виборчої комісії або комісії референдуму чи діяльності офіційного спостерігача. Нападникам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Теги: злочинці,виборча комісія,затримали, Дніпро

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео