Миколаїв Інформ

Немовляті необхідна наша допомога! На нього впав чайник з гарячою водою

Немовляті необхідна наша допомога! На нього впав чайник з гарячою водою
166733 ПЕРЕГЛЯДІВ

В багатодітній родині нещодавно трапився нещасний випадок. Родина Причиних виховує 6 діток. Наймолодший серед них – Руслан. Всі інші вже доросліші. Одна з сестричок хлопчика зовсім випадково перекинула на нього чайник із окропом. Дівчинка сама злякалась, адже не хотіла завдавати шкоди молодшому братику. Уся родина наразі переживає важке горе, адже хлопчика госпіталізували. І кожного дня лікарі борються за його життя.

Руслан наразі перебуває в критичному стані. Опіки займають 30% тіла. Тож за даними волонтерки Олександри Сови-Тимощенкової немовляті (йому 2,5 місяці) терміново потрібні донори. Допомогти може кожен. Адже дитині весь час роблять переливання крові, яку здають волонтери.

Як це зробити?

Можна здати донорську кров в Банку Дніпра для “Причина Руслана”, відділ реанімації ОДКБ. Усі подробиці стосовно стану дитини можна дізнатись у Олександри за телефоном 0675622044. Вона зможе повідомити вам історію хвороби та надасть документи про підтвердження діагнозу.

Або ви можете переказати кошти на лікування на картку ПриватБанку 5168 7427 1212 6501. Карта оформлена на директора БФ Совушка Тимощенкова А.С. Під час переказу вказуйте “Гроші на лікування Руслана”. Або ж ви можете самостійно приїхати до лікарні та допомогти батькам з ліками чи з чимось необхідним для дитини. Будь-яка допомога буде доречною.

Давайте не будемо байдужими до чужого горя. Ніхто не знає, що його чекає за поворотом. І, може, завтра допомога знадобиться саме вам. Тим паче, що зараз саме час створювати дива. А найкращим дивом для родини Причиних буде те, що їхній синочок повернеться додому здоровим та буде радувати їх своїм сміхом. Адже вдома на нього чекають не лише батьки, а братики та сестрички.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео