Миколаїв Інформ

Масові пожежі в Дніпрі: згоріло 4 автівки за одну ніч

Масові пожежі в Дніпрі: згоріло 4 автівки за одну ніч
90689 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом в Дніпрі все частішими стали пожежі, чим це зумовлено, поки ніхто не може пояснити. Проте всього за одну ніч по всій дніпровській області згоріло 4 автомобілі в різних місцях. Вони були припаркованими, тож, на щастя, обійшлось без смертей, хоча є постраждалі. Пожежники не знають, як пояснити такий масовий спалах викликів останнім часом. Зазвичай відсоток постраждалих від пожеж набагато менший, ніж за ці два тижні з початку нового року.

Як повідомляє ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області у Кривому Розі, Кам’янському та Дніпрі сталося одразу 3 пожежі, на яких згоріло 4 автівки. Хоча обійшлося і без летальних випадків, проте постраждалі таки є. Один чоловік перебуває наразі в лікарні під наглядом лікарів через численні опіки, які отримав під час спалаху машини.

На вулиці Журналістів у місті Дніпро сьогодні згорів ВАЗ-2106, який стояв у гаражі. Аби загасити полум’я та обійтися без втрат, рятувальникам довелось виштовхати авто з гаража на вулицю і вже там приборкувати пожежу, доки воно не перекинулось на все, що знаходилось в гаражі. Хоча полум’я і загасили, авто врятувати не вдалось, воно повністю згоріло, тож тепер його навіть і не відремонтують. Крім того, під час цієї пожежі сильні опіки отримав і чоловік, який перебував поряд з авто в момент його спалаху. Наразі його життю нічого не загрожує, проте лікарі будуть ще певний час перевіряти його стан здоров’я.

На вулиці Запорізька у Кам’янському згоріла Skoda Rapid, яку припаркували на вулиці. Авто було 2014 року. Пожежа почалася з моторного відсіку автомобіля. Пожежникам швидко вдалось приборкати сильне полум’я, проте мотор все ж таки згорів.

А от у Кривому Розі горіло аж дві автівки, які були припарковані у покинутій металевій будівлі. Дах був хитким, тож під час пожежі стався обвал, і автівки прибило важкими пластами. Аби приборкати такий вогонь довелось залучити 2 пожежні машини та 10 рятувальників. Проте, на щастя, ніхто з людей не постраждав.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео