Миколаїв Інформ

Президент особисто відвідав місце події, аби розібратись тому, що сталося в Харкові

Президент особисто відвідав місце події, аби розібратись тому, що сталося в Харкові
89053 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора у будинку пристарілих сталася пожежа. В пансіонаті “Золотий час” загинуло 15 літніх людей, які не змогли вибратись з палаючої будівлі. Когось зупини вік, когось зупинило те, що вони отруїлись газом. Проте тіла 15 померлих сильно обгоріли. Тож в Харкові 22 січня назвали днем жалоби за тими, хто помер під час пожежі.

Сьогодні Президент України особисто прилетів до Харкова, аби з’ясувати, що саме сталось в пансіонаті того страшного дня. Він прослухав доповідь урядової комісії на чолі з міністром розвитку громад та територій, яка працює над з'ясуванням її причин, потім самостійно відвідав місце трагедії. Висловив жаль тим, хто постраждав від пожежі та пообіцяв, що проконтролює, як буде протікати розгляд справи. Він зробить все можливе, аби така ситуація більше не повторилась, і ми не жалкували за тими, хто пішов з життя передчасно.

За наказом Президента створено державну комісію під головуванням міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова. Вони мають якомога швидше встановити причини того, що трапилось. Слідкує за виконанням цієї місії Кабінет Міністрів України.

Наразі стало відомо, що діяльність даного закладу була незаконною. Вони не зареєстровані жодним державним органом України. Тому наразі намагаються відшукати власника закладу, або когось, хто зможе повідомити правоохоронні органи про нинішнє місце перебування підозрюваного. Нині слідство триває. Тож якщо хтось має будь-яку інформацію стосовно того, що сталось вчора в Харкові, поліція просить повідомити їх. Якщо не хочете, щоб хтось знав, що це зробили ви, скористайтесь анонімним дзвінком. Проте не приховуйте злочин. Це карається, так само як і скоєння злочину. Тож будьте відповідальними.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео