Миколаїв Інформ

Що сьогодні розглядатимуть депутати в Кривому Розі?

Що сьогодні розглядатимуть депутати в Кривому Розі?
168769 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні відбувається 3 сесія 8 скликання депутатів міста. На ній присутні 53 депутати. А їхнього розгляду чекають понад 70 питань. До них додали також електронні петиції. Тож що саме винесено на порядок денний в нардепів Кривого Рогу сьогодні?

В першу чергу вони повинні будуть прослухати та переглянути звіти про роботу правоохоронців, затвердити звіт від управління охорони здоров'я про використання коштів резервного фонду міської скарбниці. Адже саме медицина наразі потребує найбільшого фінансування та підтримки. Звісно, гроші віддаватимуть не лише медиками, проте вони мають отримувати все необхідне для лікування хворих, на думку нардепів.

Також розглядатимуть можливість безкоштовного пересування транспортом по Кривому Рогу для тих, хто має “Картку жителя Кривого Рогу”. Проте їм необхідно також затвердити й бюджетні кошти, які вони випишуть для приведення до дії цієї реформи.

Також на порядку денному депутатські проєкти. Рішення мають винести щодо відключення від мережі центрального опалення тих, хто встиг встановити автономне опалення. А також про можливість створення спеціальної комісії, яка буде займатися питанням створення окремого сектору для поховань військовослужбовців, загиблих в АТО / ООС на кладовищі «Центральному».

Якщо депутати встигнуть повністю опрацювати всі ці питання, то на черзі їх чекатимуть питання, які надійшли з електронних декларацій. Вони сподіваються, що зможуть вирішити та привести до дії якомога більше законопроєктів. В людей і так наразі багато проблем. Тим паче, що в Кривому Розі все ще продовжують проводити протести проти підвищення комунальних тарифів. Проте наразі нардепи нічим не можуть допомогти окрім таких локальних змін, які намагаються привести до дії просто зараз.


© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео