Миколаїв Інформ

Ніби після бомбардування: як виглядає окружна дорога в Кривому Розі?

Ніби після бомбардування: як виглядає окружна дорога в Кривому Розі?
8266 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Кривому Розі частина окружної траси не витримала тієї кількості авто, які по ній намагались перевозити. Зараз вона скоріше схожа на дорогу після бомбардування. Все вкрите величезними дірками. Проїжджати там майже неможливо. Тож деяким людям доводиться проходити багато кілометрів пішки лише для того, щоб потрапити в школу, або на роботу.

Про ями, які займають майже всю вільну поверхню, розповіла Юлія Табакіна. Вона звернулась до влади із проханням зробити щось із цим шматком траси. Востаннє ремонтом цієї ділянки займались ще 10 років тому. Після цього ніхто так і не брався за її полагодження. А от важких авто, в яких було просто повно речей пускали багато. Асфальт просів і тепер там просто неймовірно великі пробоїни. Асфальтового покриття там немає, воно просто стерлося. Тепер це скоріше схоже на болото із багном, ніж на нормальну дорогу.

Тож Юлія Табакіна пише: “Це, на перший погляд, може здатися дорогою після бомбардувань або на межі розсуду. Але ж це місто Кривий Ріг, не окраїна, а Покровський район! Це об'їзна дорога до Кропивницького. Вона була закладена близько 10 років тому, але перевантажена та зруйнована швидко. З того часу )10 років тому) траса не ремонтувалася. Ця дорога з'єднує село Верабово з містом, люди змушені щодня добиратися до роботи пішки. Люди, які проживають в селі, двічі на день шкільним автобусом відправляють дітей в 34 середню школу і до 49 гімназії. Водії маршруток і таксисти відмовляються їздити по цій дорозі. Швидше дорослі і діти змушені йти додому 5-6 кілометрів, тому що транспорту немає, або він розбивається посеред дороги”.

Жінка просить, аби влада відремонтувала цю дорогу. Адже, на її думку, в нас чомусь роблять хоча б щось, лише в центрі. Та, звісно, навіщо ж ремонтувати те, чого не видно? Питає жінка. Їй шкода тих, хто через таку ситуацію не може потрапити додому.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео