Миколаїв Інформ

Невдале пограбування: чоловік забрав телефон в дитини та намагався втекти

Невдале пограбування: чоловік забрав телефон в дитини та намагався втекти
9066 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція розповіла про випадок невдалого пограбування, яке трапилось нещодавно. В дитини, яка пересувалась по Невській, неподалік від будинку номер 162А, вихопили з рук телефон. Злочинець намагався втекти, проте його зупинили співробітники поліції, які проїжджали повз.

Під час патрулювання міста поліція побачила, що дитина прохає про допомогу та намагається наздогнати якогось чоловіка. Як виявилось пізніше, дитина йшла вздовж вулиці з телефоном у руках. До 12-річного хлопця підбіг чоловік та вирвав в нього з рук телефон.

Коли хлопець зрозумів, що трапилось, він намагався наздогнати злочинця, аби повернути свою річ. В цей час патруль наздогнав злочинця. Поліціянти бігли за ним вздовж вулиці та наздогнали вже майже біля її кінця. На чоловіка одягли наручники та доправили до відділу. Тепер цією справою буде займатись слідство.

Дитину заспокоїли та відправили додому. Що ж стосується злочинця, то він перебуває за ґратами, тож спричинити ще комусь проблеми він не зможе. Але варто бути обережними з цінними речами. А тим паче дітям, адже діти та жінки найчастіше стають жертвами злочинців.

Поліція радить батькам провести бесіду із дітьми, аби вони не носили в руках цінні речі. Варто ховати їх або в кишені куртки, або так, щоб вони могли відчувати їх. Не давайте дітям великі суми грошей, адже саме через них вони можуть постраждати. Варто пам'ятати, що краще витратити більше часу, аби віднести гроші самостійно, ніж потім рятувати дитину.

Також нагадайте дітям про те, що у випадку пограбування варто одразу викликати поліцію. Нехай це зроблять дорослі, які поряд з вами. Та в жодному разі не можна наздоганяти злочинця самому. Він може завдати шкоди. Місто постійно патрулюється, тож у разі небезпеки патрульні одразу відреагують на ваше повідомлення.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео