Миколаїв Інформ

Спеціалізована прокуратура: за порушення умов державного контракту підприємство перерахує Міноборони понад 3, 1 мільйона гривень

Спеціалізована прокуратура: за порушення умов державного контракту підприємство перерахує Міноборони понад 3, 1 мільйона гривень
41844 ПЕРЕГЛЯДІВ

   Господарським судом м. Києва задоволено позов Київської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України до одного з комерційних підприємств.

   Установлено, що в квітні 2019 року, між Міністерством оборони України та вказаним суб’єктом комерційної діяльності укладено державний контракт на постачання продукції спеціального призначення. У порушення умов зазначеного контракту, частина продукції була поставлена зі значним порушенням встановлених строків поставки.

   Враховуючи вищенаведене, Київською спеціалізованою прокуратурою скеровано до суду позовну заяву щодо стягнення з вказаного підприємства пені та штрафних санкцій за невиконання умов укладеного контракту.

   05.04.2021 суд задовольнив вимоги прокуратури у повному обсязі. За рішенням суду з підприємства-порушника підлягає стягненню 2,2 млн. грн. пені за порушення строків поставки продукції та 900 тис. грн. штрафних санкцій, отже загальна сума стягнення складає понад 3,1 мільйона гривень.

   Наголошуємо, що Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону і надалі вживатиме заходи представницького характеру щодо ефективного захисту інтересів держави.


Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,Спецпрокуратура,МОУ ,позов,пеня,штрафні санкції,суд ,рішення суду ,понад три мільйони гривень

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео