Миколаїв Інформ

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону затримано землевпорядника на хабарі у 30 000 доларів США

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону затримано землевпорядника на хабарі у 30 000 доларів США
35666 ПЕРЕГЛЯДІВ

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України спільно зі слідчими СУ ГУ НП у місті Києві за оперативного супроводу ГВ БКОЗ ГУ СБ України у м. Києві та Київській області в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт одержання неправомірної вигоди в розмірі 30 тисяч доларів США приватним землевпорядником.

Установлено, що у березні 2020 року зазначена особа висловила громадянину України вимогу про надання їй неправомірної вигоди за вплив на уповноважених осіб ГУ Держгеокадастру у Київській області, а саме - за затвердження проектів землеустрою та присвоєння кадастрових номерів двом земельним ділянкам на Київщині.

30.06.2020, після одержання вказаної суми неправомірної вигоди, землевпорядника затримано.

Предмет злочину вилучено.

Санкція ч. 2 ст. 369-2 ККУ передбачає затриманій покарання у виді штрафу від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео