Миколаїв Інформ

Військова допомога США для України! Щиро дякуємо!

Військова допомога США для України! Щиро дякуємо!
145877 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже тривалий час в нас продовжуються бойові дії. Не дивлячись на те, що в нас багато партнерів, ми не хочемо продовжувати війну. Адже там, на лінії вогню знаходяться люди, яких чекають вдома. Когось мати, когось діти, когось кохана. Проте в кожного є той, до кого хотілося б повернутись. Навіть якщо це друг дитинства, пес чи кішка, проте ми всі для когось означаємо цілий Всесвіт.

Проте США всілякими способами намагається підтримати Українську армію в такі скрутні часи. Тож сьогодні нам розповіли про передання чергової партії військової допомоги в рамках ініціативи сприяння безпеці України. Збройні сили України щиро дякують Сполученим Штатам Америки за таку підтримку. Адже отримати бронемобілі та човни було просто необхідним для нас.

За останніми повідомленнями американського посольства в Україні, наразі наші військові мають 20 новеньких бронемобілів Humvee та 84 човни. Тому українська армія дуже рада, що має такого стратегічного партнера. Адже лише нещодавно закінчились спільні навчання наших воїнів разом з американськими й от ще один новий крок на зустріч. Вони чекають вже зборів у 2021 році, аби разом пройти навчання на новій техніці.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео