Миколаїв Інформ

Російське вторгнення в Україну : ‼️Окупанти репресують командирів, які «не виправдали очікувань» у війні з Україною

Російське вторгнення в Україну : ‼️Окупанти репресують командирів, які «не виправдали очікувань» у війні з Україною
391309 ПЕРЕГЛЯДІВ

‼️Окупанти репресують командирів, які «не виправдали очікувань» у війні з Україною

◽️Продовжуються репресії щодо командирів російської армії, які «не виправдали високої довіри» керівництва РФ та фактично провалюють завдання в Україні. 

◽️З 24 березня по 2 квітня в окупованій Горлівці працювала комісія з РФ, яка мала виявити причини поточного некомплекту 3 окремої мотострілецької бригади окупаційних військ.

◽️З’ясувалось, що згідно доповідей командирів у 3 ОМСБР до початку війни була на 100% укомплектована особовим складом. Однак, після початку бойових дій з’ясувалось, що реальна наявність військовослужбовців склала близько 55% штатного розкладу.

◽️Після встановлення фактів невідповідності двох командирів батальйонів взято під арешт в невідомому напрямку цивільними особами (ймовірно співробітниками ФСБ). Подальша доля вже колишніх командирів – невідома.

◽️Це не єдиний випадок «вирішення питання» з боку російських спецслужб щодо командирів, які з різних причин потрапили до «чорного списку». Встановлено, що після спілкування зі співробітниками ФСБ в невідомому напрямку вивезено Едуарда Басуріна, «заступника командувача» корпусу «міноборони ДНР». Розправу над ним пов’язують з необережною заявою, яка розкрила плани РФ застосувати хімічну зброю проти українських оборонців Маріуполя.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео