Миколаїв Інформ

Російське вторгнення в Україну : росія намагається поповнити втрати живої сили, обіцяючи контрактникам захмарні зарплати та можливість мародерства

Російське вторгнення в Україну : росія намагається поповнити втрати живої сили, обіцяючи контрактникам захмарні зарплати та можливість мародерства
347578 ПЕРЕГЛЯДІВ

❗️росія намагається поповнити втрати живої сили, обіцяючи контрактникам захмарні зарплати та можливість мародерства

▪️Після катастрофічних втрат в Україні, для відновлення боєздатності військових частин, російське командування всілякими методами намагається залучити росіян до проходження військової служби за контрактом.

▪️Якщо в тимчасово окупованих районах України відбувається примусова мобілізація чоловіків та відправка їх на неминучу смерть, то в центральних регіонах країни-окупанта до служби за контрактом запрошують обіцянками високої зарплатні, соціальних пільг та можливості безкарного грабунку та мародерства.

▪️За даними воєнної розвідки України лише в Центральному військовому окрузі росії за період січень – квітень 2022 року укладено 2861 контракт на проходження військової служби.

▪️Варто зазначити, що більшість росіян, попри величезну вірогідність загибелі в Україні, спонукають до військової служби їхні батьки та родичі. Ось така загадковість російської душі… та можливість заробити на смерті рідних.

▪️Воєнна розвідка України оприлюднює відомості щодо військовослужбовців Центрального військового округу росії, які протягом січня – квітня 2022 року уклали контракт про військову службу та нагадує що за злочини проти територіальної цілісності та населення України всі військові злочинці будуть притягнуті до відповідальності.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео