Миколаїв Інформ

Команда Зеленського готує нові зміни до Конституції

Команда Зеленського готує нові зміни до Конституції
201084 ПЕРЕГЛЯДІВ

У команді «Слуги Народу» планують ввести нові зміни до  Конституції України. Вони будуть стосуватися удосконаленню законопроектів про права людини і децентралізацію.

Ці зміни дадуть змогу вивести  Конституцію на «більш кращий  та якісний рівень». Це  допоможе стати областям більш незалежними тому що вони краще знають свої потреби та що їм потрібно виправити чи погане вуличне освітлення чи погані дороги або соціальні об’єкти потребують ремонту. Таким чином органи які ближче до людей будуть мати якомога більше повноважень. Децентралізація- це шлях до прогресу. Усі скандинавські країни пройшли через цю реформу, яка дала змогу розвитку економіці, соціальному розвитку та сільської місцевості.

Завдяки усуненню недоліків, які заважать належним чином працювати органам влади. Велику увагу звернуть на питання щодо прав людини. Також планують вирішити проблеми з децентралізацією і територіальним устроєм.

Також президент конституційного суду заявив, що 7 поданих КСУ законопроектів є позачерговими.

Ця реформа є конституційною. Дані  зміни направлені до Конституційного суду для того  щоб отримати висновок. Вони мають невідкладне значення для того щоб  усунути деякі проблеми. Що стосується зміни системи Конституції, комісія працюватиме і над цими питаннями, а також і над процедурою імпічменту.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео