Миколаїв Інформ

Хірн: Джошуа не відмовиться від реваншу з Усиком

Хірн: Джошуа не відмовиться від реваншу з Усиком
219229 ПЕРЕГЛЯДІВ

Британський промоутер Едді Хірн відреагував на бажання Боба Арума визначити в бою між Тайсоном Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) і Олександром Усиком (19-0, 13 КО) абсолютного чемпіона світу.

"Минулого вечора у мене була розмова з Бобом Арумом, він подзвонив мені, і ми поговорили про можливість того, щоб Джошуа відійшов в сторону і відмовився від негайного реваншу з Усиком. Так ось Джошуа не зробить цього!

Якщо Ей-Джей буде здоровий і готовий битися, а він готовий, він приймає реванш з Усиком. Усик - це все, про що він зараз думає. Особисто я не бачу сценарію, при якому він відмовився б від реваншу", - сказав Хірн.

Реванш між Усиком і Джошуа може пройти в березні або квітні 2022 року.

Теги: Британський промоутер Едді Хірн,Британський промоутер Хірн,Британський промоутер ,промоутер Едді Хірн,промоутер Хірн,Едді Хірн,Хірн,Хірн Вікіпедія,Едді Хірн Вікіпедія, Боб Арум, Арум,Top Rank Боб Арум,Боб Арум,Боб Арум Вікіпедія,Арум Вікіпедія, Хирн,Эдди Хирн, Хирн Википедия, Эдди Хирн Википедия, Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Тайсон Ф'юрі ,Тайсон Фьюри,Фьюри ,Тайсон Фьюри Википедия,Фьюри Википедия,Ф'юрі Вікіпедия ,Олександр Усик , Ентоні Джошуа,Ентоні Джошуа Вікіпедія,Джошуа Вікіпедія,Джошуа Википедия,Энтони Джошуа Википедия, Энтони Джошуа,Джошуа, Александр Усик , Александр Усик Википедия,Усик Википедия,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Ентоні Джошуа ,Ентоні Джошуа - Олександр Усик ,гонорар,Усик ,Усик Вікіпедія ,Усик Википедия ,WBA, IBF, WBO ,IBO ,спорт,новости,Новости спорта,новини,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,Тоттенхем,Лондон,Усик-Джошуа,боксерський поєдинок,поєдинок,чемпіоном світу в суперважкій вазі,чемпіоном світу в суперважкій вазі Олександр Усик,чемпіоном світу в суперважкій вазі Усик,чемпіоном світу Олександр Усик,чемпіоном світу Усик,Олександр Усик,Усик,WBC
Автор: admin.sportcomua

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео