Миколаїв Інформ

Іран вирвав перемогу в Уельсу – вилучення, скасований гол та драма останніх хвилин

Іран вирвав перемогу в Уельсу – вилучення, скасований гол та драма останніх хвилин
338784 ПЕРЕГЛЯДІВ

У другому турі групового етапу чемпіонату світу Уельс програв Ірану.

Обидві команди, мабуть, викликають в українських вболівальників не надто приємні емоції. Уельс став перепоною, яку наша збірна не могла здолати на шляху на ЧС-2022. "Синьо-жовті" поступилися у стиковому матчі з рахунком 0:1 і віддали "драконам" путівку в Катар. Іран же став союзником кривавого режиму путіна і постачає дрони-камікадзе, якими росія атакує Україну.

У попередньому турі Іран зазнав розгромної поразки від Англії (2:6), а Уельс розписав нічию зі США (1:1), тож обидві команди влаштовувала лише перемога.

Уже на старті поєдинку іранці ледь не вийшли вперед. Їхні вболівальники уже навіть почали святкувати гол своєї команди, але передчасно. Голізаде заліз на пів корпусу в офсайд – арбітр скасував взяття воріт.

На старті другої половини той таки Голізаде поцілив у стійку, а трохи згодом головна зірка Ірану Азмун змарнував вихід тет-а-тет з голкіпером. Уельс дивом встояв під натиском суперника.

Під завісу поєдинку Уельс залишився у меншості. Таремі втік на побачення з голкіпером "драконів", прокинув м'яч повз Хеннесі, і воротар брутально зніс нападника – заслужена червона картка.

У компенсований час іранці таки вирвали заслужену перемогу. Шалений дальній удар Чешмі вивів його команду вперед. А вже за мить Резаян поставив масну крапку. 2:0 – заслужені три очки для Ірану.

Теги: ЧС-2022 ,Іран ,Уельс ,Уельс - Іран ,Favbet ,Новини,Новини спорту,Новости спорта,Спортивные новости,Спортивні новини,Україна,Спорт,футбол,Новости футбола, новини футболу,Чемпіонат,Чемпіонат світу,Чемпіонат світу з футболу 2022,Чемпіонат світу з футболу 2022: групи та турнірні таблиці,Чемпіонат світу 2022,Англія,США,Сполучені Штати,Сполучені Штати Америки,Америка,офсайд ,Голізаде ,Голізаде Вікіпедія,Алі Голізаде Вікіпедія,Алі Голізаде ,Азмун ,Азмун Вікіпедія,Сердар Азмун Вікіпедія,Сердар Азмун ,Уейн Хеннессі,Уейн Хеннессі Вікіпедія,Хеннессі Вікіпедія,Уейн Хеннессі ,Хеннессі ,Іран вирвав перемогу в Уельсу,Іран-Уельс
Автор: admin.sportcomua

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео