Миколаїв Інформ

Арсенал із Зінченком переміг команду зірки Шахтаря, Миколенко і Ко залишились без очок

Арсенал із Зінченком переміг команду зірки Шахтаря, Миколенко і Ко залишились без очок
275905 ПЕРЕГЛЯДІВ

Евертон приймав Астон Віллу, а Арсенал їздив у гості до Лестера в рамках 25 туру чемпіонату Англії.

АПЛ, тур 25

Лестер – Арсенал – 0:1

Голи: Мартінеллі, 46

Евертон – Астон Вілла – 0:2

Голи: Воткінс, 63 (пен.), Буендіа, 81

Арсенал зустрічався з Лестером. Український легіонер "канонірів" Олександр Зінченко вийшов на поле з капітанською пов'язкою та провів увесь матч.

Перший тайм був за Арсеналом, який володів солідною територіальною перевагою. Підопічні Артети навіть забили гол, однак його було скасовано через фол в атаці. Господарі створили кілька моментів, але без завершального удару.

Одразу по перерві "каноніри" вийшли вперед. Мартінеллі закрутив м'яч у правий кут воріт. Після цього Сака подвоїв перевагу команди, але рефері зафіксував офсайд. Колективи більше не створили нічого небезпечного до кінця зустрічі.

Додамо, що за Лестер виступає Тете, права якого належать донецькому Шахтарю.

Таким чином, Арсенал продовжує очолювати турнірну таблицю АПЛ (57 очок), а Лестер посідає 14 місце з 24 балами.

У паралельному матчі Евертон приймав Астон Віллу. Гості стартували активніше, але потім все ж "іриски" ініціативу перехопили. Найкращий момент у таймі створили саме господарі, коли після подачі Миколенка Онана не зміг переграти голкіпера.

Другий тайм Евертон розпочав краще, проте забити підопічним Дайча не вдавалося. Згодом арбітр зафіксував порушення правил та вказав на позначку у штрафному гостей. Воткінс вдало пробив – 1:0 на користь Астон Вілли. "Іриски" зібралися та намагалися забити у відповідь – реалізація не на їхньому боці. Під завісу гри Буендіа зробив рахунок 0:2 та поставив крапку у зустрічі.

Український захисник Евертона Віталій Миколенко провів на полі весь матч. Портал SofaScore оцінив дії нашого футболіста у 6,5 бала – це найнижча оцінка у команді. Тож, Евертон надалі перебуває в зоні вильоту (18 місце, 21 пункт), Астон Вілла залишається на 11 сходинці (31 очко).

Джерело

Теги: Евертон ,Астон Вілла,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости, новости футбола,Футбол,Новини, новини футболу,Зінченко,Зінченко Вікіпедія,Олександр Зінченко Вікіпедія,Олександр Зінченко ,АПЛ ,Шахтар, англійська Прем'єр-ліга,Віталій Миколенко,Миколенко,Віталій Миколенко Вікіпедія,Миколенко Вікіпедія ,Артета,Артета Вікіпедія,Мікель Артета,Мікель Артета Вікіпедія,Арсенал , Арсенал Вікіпедія,Лестер,Лестер – Арсенал – 0:1 ,Мартінеллі ,Евертон – Астон Вілла – 0:2,Воткінс,Буендіа
Автор: admin.sportcomua

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео