Миколаїв Інформ

DoLikeOlympians: «Тато, мама, я - футбольна сім'я».

DoLikeOlympians: «Тато, мама, я - футбольна сім'я».
327620 ПЕРЕГЛЯДІВ

#DoLikeOlympians: «Тато, мама, я - футбольна сім'я».

Цими вихідними за спільної організації Відділення НОК України в Київській області, Відділу культури молоді та спорту Гостомельської селищної ради та Футбольного клубу "Фенікс" м. Гостомель на центральному стадіоні міста-героя Гостомеля відбулося родинне свято футболу "Тато, мама, я - футбольна сім'я" підчас якого було реалізовано проєкт НОК України #DolikeOlympians.

Основною метою веселого сімейного свята було проявити свою спритність, кмітливість, наполегливість, витривалість, виховувати почуття колективізму, дисциплінованості, взаємодопомоги і взаємоповаги,  любов до спорту і сім’ї.

До сімейних колективів на свято спорту завітали гості : виконавчий директор відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий, начальник відділу культури молоді та спорту Гостомельської селищної ради Катерина Павленко, член відділення НОК України в Київській області, головний спеціаліст відділу культури молоді та спорту Гостомельської селищної ради Антон Звєрєв та головний суддя змагань, тренер Футбольного клубу "Фенікс" м. Гостомель Сергій Іванків. 

Змагання  розпочались з традиційної Олімпійської руханки! А потім почалося, матчі між мамами та дітьми, татами та дітьми, а також вихованцями клубу між собою. Загалом свято футболу вдалося, а всі учасники в свою чергу були нагороджені медалями, сертифікатами,  цінними подарунками та запашною та смачною піцою. 

Дякуємо воїнам ЗСУ за мирне небо та можливість розвивати олімпійський рух у регіоні!

#НОК #КОВНОК #спорт #молодь #DoLikeOlympians

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео