Миколаїв Інформ

Місто-герой Ірпінь зустрів свою чемпіонку!

Місто-герой Ірпінь зустрів свою чемпіонку!
301302 ПЕРЕГЛЯДІВ

Місто-герой Ірпінь зустрів свою чемпіонку!

 

Сьогодні 14 серпня 2024 року Олімпійська родина Київщини та громадськість в героїчному місті Ірпінь зустріли свою гордість, срібну призерку ХХХІІІ Олімпійських Ігор в Парижі, заслуженого майстра спорту України Ірину КОЛЯДЕНКО!

На заході була присутня чимала кількість шанувальників вільної боротьби міста та громади і звісно привітати віце чемпіону Ігор Олімпіади прибули імениті почесні гості:

Ірпінський міський голова Олександр МАРКУШИН;

Президент НОК України, Олімпійський чемпіон Вадим ГУТЦАЙТ;

Голова Відділення НОК України в Київській області, член НОК України Ігор МАЛИНСЬКИЙ;

Особистий тренер Ірини, Володимир ЯРЕМЕНКО;

Виконавчий директор Відділення НОК України в Київській області Вадим ГАЄВИЙ;

Прес атташе футбольного клубу "Кудрівка" Анастасія ШУЛЬЖЕНКО;

Начальник відділу фізичної культури і спорту Ірпінської міської ради Юрія ПУСТОВА, а також депутатський корпус Ірпінської міської ради.

В свою чергу члени президії висловили вітання нашій борчині, а Ірина подякувала присутнім за підтримку яку вона відчувала навіть у Парижі!

Найголовніше що завдяки офіційному партнеру Київського обласного відділення НОК України - футбольному клубу "КУДРІВКА" та його президенту, почесному голові Відділення НОК України в Київській області Роману СОЛОДАРЕНКО нашій Олімпійській гордості Ірині було вручено сетифікат на 200 тис грн. на відновлення та відпочинок, який вручили Ігор Малинський та Анастасія Шульженко.

По закінченню урочистої частини всі охочі мали можливість отримати автограф та зробити фото на згадку з срібною призеркою Олімпійських ігор в Парижі Іриною Коляденко!

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео